UWV Re-integratie

Het Beginstation is officieel zorgaanbieder voor het UWV. We bieden het re-integratietraject werkfit maken aan voor mensen met een WIA, Wajong of ziektewetuitkering. Met onze unieke individuele aanpak werken we aan het opbouwen van arbeidsritme, het tegengaan van sociaal isolement en het (opnieuw) deelnemen aan het betaald arbeidsproces.

Het Beginstation is officieel UWV re-integratie aanbieder (Het Werkfit maken traject)

UWV re-integratie

Wat is werkfit maken?

Het doel van werkfit maken is om je klaar te stomen om aan het werk te gaan. Hiervoor zijn er een aantal onderdelen door het UWV vastgesteld.

  • Het versterken van werknemersvaardigheden zoals: Het opbouwen van arbeidsritme. Het leren onder leiding en toezicht te werken. En leren taken en opdrachten zelfstandig uit te voeren.
  • Het verbeteren van de persoonlijke effectiviteit: Het leren omgaan met belemmeringen en belastbaarheid. Assertiever en weerbaarder worden. En het verbeteren van de lichamelijke conditie.
  • Het in beeld brengen van de arbeidsmarktpositie: Ondersteuning bij het vinden van een zoekrichting die past bij opleiding, interesses, kwaliteiten en eventuele werkervaring van de klant. Om te onderzoeken wat het beste aansluit kunnen verschillende testen en vragenlijsten worden ingezet.

Waarom het Beginstation?

Het Beginstation heeft de mogelijkheden om onder begeleiding talent en passie te ontwikkelen bij mensen die nu aan de zijlijn staan. Dit doen we door te kijken welke projecten er bij jou passen en wat jou leuk lijkt. Zo kunnen we je koppelen aan een aantal bestaande projecten in een richting die bij je past.

Meewerken in een leuk, afwisselend team aan projecten in jouw interessegebied? Dan helpen wij je graag verder!

Contact opnemen