Home » Nieuws » Het Beginstation Neemt Vakantie: We Zijn Terug Op 12 Augustus!

Het Beginstation Neemt Vakantie: We Zijn Terug Op 12 Augustus!

Beste Lezer,

Het is tijd voor een welverdiende pauze! Vanaf 20 juli tot en met 11 augustus neemt het team van het Beginstation vakantie. Gedurende deze periode zijn wij niet bereikbaar, zodat wij onze batterijen kunnen opladen en weer fris en vol energie voor jullie klaar kunnen staan.

Wat Betekent Dit Voor Jou?

  • Gesloten van 20 juli t/m 11 augustus: Tijdens deze periode zullen wij geen vragen kunnen beantwoorden en zijn er geen trajectbegeleidingen of andere diensten beschikbaar.
  • Weer open op 12 augustus: Vanaf 12 augustus staan wij weer paraat om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met innovatieve ideeën, oplossingen en trajectbegeleiding.

Wat Kun Je Verwachten Na Onze Vakantie?

Als we terugkomen, staan er weer allerlei spannende dingen op de planning. We gaan met vernieuwde energie aan de slag en hebben een hoop nieuwe en innovatieve ideeën die we graag met jullie willen delen. Onze trajectbegeleiding wordt weer opgestart, en we zijn klaar om jullie te helpen met het bereiken van jullie doelen.

Houd Contact!

Hoewel we even weg zijn, kun je ons nog steeds volgen op onze sociale media-kanalen. Hier zullen we jullie op de hoogte houden van alle spannende dingen die komen gaan. Volg ons op Facebook, Instagram, en LinkedIn voor de laatste updates.

Tot Snel!

We kijken ernaar uit om jullie weer te zien en te spreken vanaf 12 augustus. Tot die tijd wensen wij jullie ook een fijne zomer toe!

Met vriendelijke groet,

Het Beginstation Team


Geplaatst

in

door

Meer van Het Beginstation