Home » Nieuws » Winfried heeft zijn talenten herontdekt bij het Beginstation

Winfried heeft zijn talenten herontdekt bij het Beginstation

Op 1 oktober 2019 heeft Winfried zijn getuigschrift in ontvangst mogen nemen. Hij heeft zich gedurende een periode van 16 maanden vooral ingezet om de (financiële) administratie van het Beginstation op orde te houden. Daarnaast hield hij zich ook bezig met het verbeteren van processen, zodat we efficiënter te werk konden en kunnen gaan. We willen Winfried heel erg graag bedanken voor zijn grote inzet!

Vrijwilligers

Jaarlijks komen er bij ons vele vrijwilligers om ervaring op te doen binnen het bedrijfsleven. Zij hebben vaak een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit kan door vele factoren komen: ze kunnen simpelweg een gat op hun cv hebben die ze graag willen opvullen, maar het kan bijvoorbeeld ook door NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) komen.

Bij ons kunnen deze vrijwilligers zonder enige werkdruk beginnen. Ze kunnen hun talenten (her-)ontdekken en hiermee aan de slag gaan.

Projecten

De projecten waar we ons mee bezighouden worden veelal met de vrijwilligers zelf bedacht en op het individu afgestemd; zo is iedereen met zijn ‘eigen’ project bezig, wel zo leuk natuurlijk!

De projecten waar zij zich mee bezighouden zijn van een duurzame aard. Kijk bijvoorbeeld eens naar Stecci of naar het Fietsenstation.  Zo zorgen we ervoor dat we op zowel menselijk vlak als op materieel vlak duurzaamheid en de circulaire economie ondersteunen.

Vacatures

Lijkt het jou ook leuk om deel uit te maken van een gezellig team bij een organisatie waar je bezig kan zijn met je eigen projecten die de circulaire economie stimuleren? We hebben nog vacatures openstaan! Neem een kijkje op beginstation.nl/vacatures voor de huidige vacatures.

Spreekt geen van de vacatures je aan, maar lijkt het je toch tof om bij ons aan de slag te kunnen gaan? Verstuur dan een open sollicitatie, dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Deze kun je sturen naar hr@beginstation.nl.


Geplaatst

in

door

Meer van Het Beginstation