Versterk ons team en jezelf: Vrijwilligersplekken bij Het Beginstation

Beste lezers,

Bij Het Beginstation geloven we in het potentieel van elk individu, ongeacht hun achtergrond of ervaring. Onze non-profit organisatie in Helmond is toegewijd aan het creëren van kansen, het stimuleren van innovatie en het bouwen van bruggen tussen mensen. Een van de manieren waarop we dit realiseren, is door vrijwilligersplekken aan te bieden voor mensen die aan de zijlijn van de arbeidsmarkt staan.

Een nieuw begin op het Stationsplein

Op ons inspirerende Stationsplein in Helmond streven we naar meer dan alleen het recyclen van materialen. We geloven dat talenten ook een tweede kans verdienen. Daarom hebben we Het Beginstation opgericht, waar ‘nieuwe’ en ‘oude’ generaties elkaar ontmoeten en versterken. Hier streven we naar een circulaire economie waarin zowel producten als mensen een nieuwe kans krijgen.

Vrijwilligersplekken in diverse richtingen

Bij Het Beginstation kijken we naar de individuele behoeften en talenten van onze vrijwilligers. We bieden plekken aan in verschillende richtingen, waaronder:

Fietstechniek: Voor degenen die handig zijn met gereedschap en graag sleutelen aan fietsen, bieden we mogelijkheden om vaardigheden op te bouwen en ervaring op te doen in fietsherstel en onderhoud.

ICT: In een wereld die steeds meer gedreven wordt door technologie, zijn er tal van mogelijkheden om vaardigheden te ontwikkelen in ICT. Of het nu gaat om softwareontwikkeling, netwerkbeheer of digitale marketing, wij bieden ondersteuning en training.

Vormgeving: Creativiteit wordt bij ons aangemoedigd. Voor degenen met een passie voor vormgeving en design bieden we mogelijkheden om te werken aan projecten variërend van grafisch ontwerp tot productontwikkeling.

Facilitair: de medewerker die verantwoordelijk is voor onderhoud, schoonmaak en voorraadbeheer, zorgt voor een schone en goed onderhouden werkomgeving en houdt de benodigde voorraden op peil.

Administratief: De medewerker voor ons fietsenonderdeel boekt fietsen in, plaatst deze op de website en verwerkt betalingen, waardoor een soepele en georganiseerde operationele cyclus wordt gegarandeerd.

Samen bouwen aan een betere toekomst

Als je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van ons team en jezelf verder te ontwikkelen, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we bouwen aan een betere toekomst voor iedereen.

Intresse? Neem contact op: