Home » Nieuws » Sociaal ondernemen

Sociaal ondernemen

Sociaal ondernemen

Op 21 februari jongstleden hebben veel ondernemers en anderen die een rol spelen in de wereld van sociaal ondernemen zoals branchevertegenwoordigers, beleidsmakers, wetenschappers en financiers een rondetafel overleg over sociaal ondernemen bijgewoond in de Malietoren bij VNO/NCW-MKB Nederland. De ministeries SZW, EZ, Buitenlandse zaken en VNO/NCW MKB-Nederland hadden samen deze bijeenkomst georganiseerd.

 

Sociaal Ondernemen SER

 

 

Geslaagde bijeenkomst sociaal ondernemen

 

We kijken terug op een zeer geslaagde conferentie met een sfeer die positief was. Mariëtte Hamer die het SER advies verklaarde en Bernard Wientjes  hoogleraar “Entrepreneurship and Leadership” in Utrecht en oud voorzitter VNO-NCW, hadden een grote rol. Bernard Wientjes schetste het vooruitzicht van de voorlopersrol die sociale ondernemers hebben voor ondernemend Nederland en  onderzoekt samen met sociale ondernemingen welke belemmeringen zij ervaren.

 

Sociaal Ondernemen

 

In het bijzonder dank aan de ondernemers om wie deze dag draaide en die ons opnieuw geïnspireerd hebben voor een duurzame en sociale toekomst.`
Geplaatst

in

door

Meer van Het Beginstation