Home » Nieuws » Josie’s Snuffelstage bij het Beginstation: Een Duik in Creatieve Media en Circulaire Innovatie

Josie’s Snuffelstage bij het Beginstation: Een Duik in Creatieve Media en Circulaire Innovatie

In de meivakantie kreeg het Beginstation een sprankelende toevoeging aan het team in de vorm van Josie, een enthousiaste stagiair die haar stempel drukte op verschillende aspecten van ons bedrijf. Van het vastleggen van de perfecte fietsfoto tot het bedenken van creatieve marketingcampagnes, Josie liet haar creativiteit en talent schijnen in elke taak die ze aanpakte.

Het Maken van Reclame Displays en Circulaire Innovatie

Een ander hoogtepunt van Josie’s stage was haar betrokkenheid bij het maken van reclame-displays. Josie omarmde ook de filosofie van circulaire innovatie en hielp bij de ontwikkeling van “Robo”, een display gemaakt van gerecyclede materialen en vertegenwoordigend voor onze inzet voor duurzaamheid.

Het Leerproces en Dankwoord

Tijdens haar stage bij ons leerde Josie niet alleen de praktische vaardigheden van fotografie en marketing, maar ook het belang van een gestructureerd werkproces. Van het brainstormen van ideeën tot het maken van een werkplan en het uiteindelijk realiseren van een project, Josie toonde haar vermogen om een volledige workflow te volgen.

Bedankt Josie!

Aan het einde van haar stage willen we Josie hartelijk bedanken voor haar waardevolle bijdragen en haar positieve energie. Haar inzet en creativiteit hebben een blijvende impact gehad bij onze stichting en we zijn dankbaar voor haar tijd en toewijding.


Geplaatst

in

door

Meer van Het Beginstation