Home » Nieuws » Renovatie van het hoofdkantoor

Renovatie van het hoofdkantoor

Renovatie van het hoofdkantoor.

Een multifunctionele ruimte van maarliefst 500 m², gelegen op het Stationsplein in Helmond gaf de initiatiefnemer van Het Beginstation groenlicht en het startsein werd gegeven. Vanaf 2016 zal dit pand veranderen in een innovatiecentrum voor de inwoners van Helmond en Peelregio. Samen met het nieuwe Centraal Station wordt deze locatie een nieuw leven ingeblazen. Deze locatie gaat zorgen voor een inspirerende, verbindende en ontmoetingsplaats tussen diverse partijen.


Verbouwing


Een leegstaand pand kun je van de voordeur tot de achterdeur naar eigen wens invullen. Dat gaat Het Beginstation ook doen. Vastgoedonderhoudsbedrijf C. Kornuyt BV zal een groot deel van de verbouwing op zich nemen. De kleuren rood en grijs zullen verschijnen op de vloeren, het plafond zal vernieuwd worden, diverse renovaties en reparaties zullen er plaats vinden en het interieur zal de komende tijd uitgekozen worden. De voorbereidingen zetten zich nog een aantal maanden voort om het tot nu toe leegstaand pand in een nieuw jasje te steken.

Erg leuk om te vermelden is dat Het Beginstation gebruik gaat maken van de kennis van scholieren in deze regio. Diverse MBO- en hogescholen hebben een casus ontvangen waarin gevraagd wordt of zij mee kunnen denken over de inrichting van het pand. De titel luidt dan ook: ‘’Hoe zie jij Het Beginstation’’. Wat mag er absoluut niet ontbreken, welke innovatieve producten moeten er aanwezig zijn en hoe zie jij het meubilair? Hierdoor krijgt Het Beginstation inspiratie en nieuw inzicht van jonge innovatieve ondernemers die met een frisse blik naar Het Beginstation kijken. Deze vorderingen zullen te zien zijn op verschillende sociale media kanalen van Het Beginstation.
Geplaatst

in

,

door

Meer van Het Beginstation