Home » Nieuws » Open dag bij het Beginstation!

Open dag bij het Beginstation!

Ben of ken jij iemand die aan de zijlijn blijft staan op de arbeidsmarkt? Of heb jij altijd al meer willen weten over de circulaire economie, duurzaamheid en het tegengaan van verspilling? Kom dan langs tijdens de open dag bij Het Beginstation op vrijdag 10 mei van 12:00 uur tot 16:00 uur. Je leert tijdens deze dag over het tegengaan van verspilling van afval en talent! Kijk hoe jij, of iemand anders, een plekje (terug) kan bemachtigen op de arbeidsmarkt.

Onder het genot van een hapje en drankje kan je zien wat we bij Het Beginstation doen. Er zijn tijdens de open dag verschillende activiteiten om deel aan te nemen waar jij, meer leert over de circulaire economie en het ontwikkelen van jouw talent! Wij zien jou dan ook graag op vrijdag 10 mei bij Het Beginstation in Helmond.

Verhinderd?

Ben je verhinderd en kan je niet op vrijdag 10 mei? Neem dan eens een kijkje op de site. Hier zijn ook verschillende vacatures te vinden die mogelijk geschikt zijn voor jou! Op onze vacaturepagina kan je alle vacatures zien.


Geplaatst

in

door

Meer van Het Beginstation