Home » Nieuws » Ontvangst prijs ‘Diversiteit in bedrijf’

Ontvangst prijs ‘Diversiteit in bedrijf’

Zoals eerder al was te zien op onze blog heeft het Beginstation de award ‘Diversiteit in bedrijf 2019’ gewonnen. Deze hebben we op 4 april in ontvangst mogen nemen.

Sacha de Boer

De prijs was niets minder dan een professionele fotoshoot van oud nieuwslezeres Sacha de Boer! Op 29 mei 2019 kwam zij langs om het team van het Beginstation te ontmoeten en hier foto’s van te maken. Het resultaat hiervan zijn een tweetal prachtige foto’s die de diversiteit binnen het Beginstation weerspiegelen. We zijn natuurlijk erg trots op ons diverse team en erg blij met de mooie foto’s.

Foto’s

 Hieronder zijn die twee mooie foto’s terug te vinden. Als je deze in het groot wil zien, dan kun je er simpelweg op klikken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brug

De stationsbrug waarop deze foto’s zijn genomen symboliseert niet alleen de verbinding naar een nieuwe carrièrestap die start bij het Beginstation, maar ook de verbindingen tussen verschillende mensen en culturen, die wij versterken. Daarnaast zorgt deze brug en het station van Helmond ervoor dat wij goed bereikbaar zijn voor iedereen. Het is rolstoelvriendelijk, net als ons pand, en de trein stopt voor onze deur.

Diversiteit in bedrijf

Diversiteit in bedrijf is een organisatie die zich, zoals de naam al zegt, inzet voor diversiteit binnen het bedrijfsleven. Zij stimuleren het inclusiever maken van de arbeidsmarkt en reiken ieder jaar twee van deze prijzen uit. Een voor de categorie ‘mkb’, waar wij onder vallen, en een voor de categorie ‘grote bedrijven’ was Royal Schiphol Group de trotse winnaar. Ook verzorgt Diversiteit in bedrijf het ‘Charter Diversiteit’. Dit is een intentieverklaring die bedrijven kunnen ondertekenen. Als deze is getekend gaat het bedrijf zich op zelf opgestelde doelen richten om de diversiteit op de werkvloer te bevorderen. Het Beginstation heeft het Charter Diversiteit natuurlijk ook getekend, samen met meer dan 200 andere bedrijven in Nederland!


Geplaatst

in

door

Meer van Het Beginstation