Home » Nieuws » Kunstwerk van Bohemian Rhapsody bij de Pathe Helmond

Kunstwerk van Bohemian Rhapsody bij de Pathe Helmond

The show must go on
Het dochterbedrijf Art of Waste van het Beginstation heeft dit kunstwerk gemaakt voor een bijzondere man, icoon en legende: Freddie Mercury. Daarnaast heeft het schilderij de gehele periode van Bohemian Rhapsody (film over Mercury en Queen) mogen hangen in de bioscoop Pathé te Helmond.

Clean up the world with art
Het is een kunstwerk met een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Het schilderij is gemaakt van gerecyclede materialen, wat het uitgangspunt is voor de organisatie. Het is belangrijk om zorg te dragen voor onze wereld en daarbij te letten op de circulaire economie. Tevens helpen we kunstenaars om zich te kunnen blijven uiten en ontwikkelen in de kunst. Neem eens een kijkje op de website van Art of Waste voor meer kunstwerken.

Cacaofabriek
Een van onze vrijwilligers is er in geslaagd om dit prachtige schilderij tentoon te laten stellen in de Cacaofabriek, gelegen aan het kanaal van Helmond. Het zal hier voor onbepaalde tijd hangen en we hopen dat het genoeg anderen zal inspireren. The show must go on! Voor alle nieuwsberichten kunt u hier klikken.


Geplaatst

in

door

Meer van Het Beginstation