De afbeelding toont een robotarm die een 3D-printer bedient in een makerspace. De robotarm is bevestigd aan een metalen frame en houdt een 3D-printkop vast. De printkop beweegt over een printbed, waar gesmolten plastic wordt afgezet om een ​​3D-object te creëren.
Home » Nieuws » Het Beginstation: Makerspace voor de Circulaire Economie

Het Beginstation: Makerspace voor de Circulaire Economie

Ontdek de creatieve kracht van Het Beginstation: Makerspace voor de Circulaire Economie

Ben je op zoek naar een plek waar je je creativiteit kunt ontplooien en tegelijkertijd een bijdrage kunt leveren aan een betere wereld? Kom dan naar Het Beginstation! Wij zijn een unieke makerspace waar je met behulp van diverse apparaten en materialen je eigen duurzame producten kunt ontwerpen en realiseren.

Duurzaam en innovatief ontwerpen

In onze makerspace vind je alles wat je nodig hebt om je ideeën om te zetten in tastbare producten. Maak gebruik van onze 3D-printer om prototypes te printen, gebruik onze sublimatieprinter om unieke designs op textiel te printen, of leer solderen om elektronische apparaten te repareren.

De kracht van samenwerken

Het Beginstation is meer dan een werkplaats; het is een inspirerende community van creatieve makers. Deel je kennis en expertise met anderen, leer van elkaar en werk samen aan nieuwe, duurzame oplossingen.

Maak kennis met onze apparaten:
  • 3D-printer
  • Sublimatieprinter
  • Soldeerbout
  • Plotter
  • SARA robots
De afbeelding toont een collage van drie afbeeldingen van verschillende elektronica. De afbeeldingen tonen een plotter, een sublimatie apparaat en een soldeer bout.
Kom langs en laat je inspireren!

Het Beginstation is dé plek voor creatieve makers die willen bijdragen aan een duurzamere toekomst. Kom langs, laat je inspireren en ga aan de slag met jouw eigen duurzame project!


Geplaatst

in

, ,

door

Meer van Het Beginstation