Home » Nieuws » Handelsmissie silicon valley

Handelsmissie silicon valley

Handelsmissie silicon valley

Jong Management Internationaal (JMI) is een ondereel van VNO-NCW en een autonoom onderdeel binnen Jong Management. Persoonlijk en zakelijk groeien, met een internationaal tintje, dat is waar JMI voor staat. Over de grens kijken. JMI organiseert twee keer per jaar een handelsmissie naar een bijzondere buitenlandse bestemming. Afhankelijk van mogelijkheden en wensen van deelnemers kan dit dichtbij zijn, maar ook ver weg. Zo zijn we in de afgelopen jaren naar Brussel geweest, maar ook naar China.

 

Een grote groep Jong Management Internationaal leden is weer terug in Nederland na een hele mooie week (19 – 26 maart) vol inspiratie en gezelligheid. De bestemming was dit keer Silicon Valley en San Francisco! Er was een programma op maat gemaakt dat per ondernemer rekening hield met zijn of haar eigen zakelijke interesses. Op het programma stonden rondleidingen langs grote bedrijven als Google,Facebook, Linkedin, en universiteiten.

 

Facebook
Op bezoek bij Facebook

 

Google
Serge Kornuyt op de fiets bij Google

 

Stanford University
Bezoek aan Stanford University

 

Daarnaast ook bezochten we ook allerlei andere inspirerende bedrijven en start-ups (oa BloomReach, Spaces, Dell, Stanford University, 500 Startups, Yelp en Lucid Motors). Volop gesprekken met interessante ondernemers en netwerkdiners. Er was ook tijd voor gezelligheid, ontspanning en een dag in Napa Valley.

 

500 startups
500 Startups

 

Dell
Dell Technologies

 

Het was een hele inspirerende, bijzondere en fantastische week in Silicon Valley en San Francisco!
Geplaatst

in

door

Meer van Het Beginstation