Home » Nieuws » Biobased chemie

Biobased chemie

Handelsmissie biobased chemie

Bijna 70 vertegenwoordigers van overheden, bedrijven en kennisinstellingen uit Nederland en Duitsland reisden van 8 tot 10 februari 2017 af naar de Duitse deelstaten Thüringen, Saksen-Anhalt en Saksen voor de economische handelsmissie onder leiding van Liliane Ploumen, de huidige minister voor Ontwikkelingssamenwerking.en Buitenlandse Handel.

 

Biobased chemie

Deze handelsmissie viel precies samen met het bezoek van de Koningin en de Koning aan deze duitse deelstaten. Het versterken van de onderlinge relaties tussen de betreffende deelstaten en Nederland was het doel van de missie. Naast thema’s als biobased chemie en fotonica stond een belangrijk deel van de missie in het teken van waterveiligheid.

 

Handelsmissie Biobased Chemie

 

Erg mooi om te zien dat zowel de Koningin als de koning en minister Ploumen speciaal tijd hadden vrijgemaakt om persoonlijk in gesprek te gaan met ons ondanks het erg drukke programma wat ze hadden. Zelf had ik de eer om met in gesprek te mogen met Willem-Alexander in gesprek over de kansen die de biobased economie bied voor Nederland en Duitsland. Tevens prachtig om te zien dat de Duitsers minstens zo trots zijn op het koninklijk paar als wij.

 

Handelsmissie biobased chemie
Geplaatst

in

door

Meer van Het Beginstation