Home » Nieuws » Statushouder ontwikkelt zich tot fietsenmaker bij Het Beginstation

Statushouder ontwikkelt zich tot fietsenmaker bij Het Beginstation

Op 16 april 2019 heeft Kokob zijn getuigschrift van het Beginstation ontvangen. Het afgelopen half jaar heeft Kokob zich ingezet om zijn vaardigheden op het gebied van de Nederlandse taal te verbeteren. Hiernaast heeft hij zijn vaardigheden tot fietsenmaker ontwikkelt. Kokob is dan ook klaar voor de volgende stap in zijn carrière.

Kokob getuigschrift helmond Het Beginstation

Statushouders

Ieder jaar komen uit (voornamelijk) Syrië en Eritrea verschillende statushouders die geen zekerheid hebben. Vaak is het de vraag of zij hun verblijf zomaar kunnen voortzetten in Nederland. Het is voor hun extra belangrijk dat zij een opleiding volgen of werken. Omdat het voor veel mensen lastig is om te bepalen wat hij of zij wil, kijken we bij Het Beginstation naar waar de talenten liggen. We kijken per individueel naar wat diegene graag wil leren en kan.

Gemotiveerd

Wij zijn blij om te zien dat telkens weer verschillende statushouders super gemotiveerd zijn om aan de slag te gaan. Het is goed om te zien dat zij tot het uiterste gaan, om hun verblijf in Nederland zeker te maken!


Geplaatst

in

door

Meer van Het Beginstation