Home » Nieuws » Geen Kind Achterop: Doe mee met de Fietsenstation Inzamelactie!

Geen Kind Achterop: Doe mee met de Fietsenstation Inzamelactie!

Het fietsenstation is een onderdeel van het Beginstation waarbij we oude fietsen die geen eigenaar hebben (weesfietsen) Repareren en een tweede leven geven.

Bij het Fietsenstation zijn we altijd op zoek naar manieren om de wereld een beetje fietsvriendelijker te maken. En vandaag willen we een speciale campagne onder de aandacht brengen waar we enthousiast over zijn: “Geen Kind Achterop”!

Doneer een fiets

Samen met onze partner, de ANWB en stichting leergeld hebben we een inzamelingsactie opgezet waarbij je jouw oude fietsen kunt doneren. Deze fietsen worden liefdevol opgeknapt in onze lokale werkplaatsen!

Een Kans voor Elk Kind

Dus, wat kun jij doen om te helpen? Het is eigenlijk heel simpel: lever al je oude kinderfietsen in bij het Fietsenstation. Op die manier kunnen we samen ervoor zorgen dat elk kind, ongeacht hun achtergrond, de kans krijgt om veilig en vol vreugde kilometers te maken op een fiets die ze verdienen.

Kom in actie

Doe mee met de Fietsenstation inzamelactie en laat ons samen een verschil maken in het leven van kinderen. Laten we ervoor zorgen dat er geen kind achterop raakt!

U kunt de fietsen op dit adres afleveren:

Stationsplein 73
5701 PE Helmond


Geplaatst

in

door

Meer van Het Beginstation