Home » Nieuws » Extra bureau door drukte nieuwe stagiaires

Extra bureau door drukte nieuwe stagiaires

Op 19 januari zijn er 15 nieuwe stagiaires gestart van verschillende opleidingen. Al die stagiaires hebben natuurlijk wel een plek nodig om te werken. Er zijn zoveel nieuwe stagiaires gestart dat er zelfs plek te kort was. De stagiaires hebben samen met Serge Kornuyt, de praktijkbegeleider, ervoor gezorgd dat er een extra bureau is gekomen. Zodat iedereen is voorzien van een geschikte werkplek.

De juiste plek
Het Beginstation vindt het belangrijk dat iedereen op de juiste plek zit. Zo hebben ze het een en ander verschoven zodat er een extra tafel bij de ramen kon worden geplaatst. De stagiaires kunnen daardoor goed samenwerken en gemakkelijker dingen overleggen. Aan de tafels zitten stagiaires van de opleiding grafische vormgeving, marketing, evenementen maar ook ICT. Hierdoor komen verschillende opleidingen bij elkaar om zo nieuwe concepten te bedenken.

Positief resultaat

Volgens de stagiaires is de aanpassing van de indeling goed, zo zegt een van de stagiaires ook: “Ik kan gemakkelijk met de grafische vormgevers overleggen over bijvoorbeeld een nieuw logo”. Het Beginstation is erg blij met de nieuwe indeling en is trots op de mooie resultaten die ze leveren.


Geplaatst

in

door

Meer van Het Beginstation