Home » Nieuws » Expositie schilderijen

Expositie schilderijen

Expositie schilderijen in gemengde technieken

Vrijdag 19 mei 2017 om 20:00 – Wijkhuis Bredeschool De Fonkel, Prins Karelstraat 131 in Helmond – is de opening van een bijzondere schilderijexpositie in gemengde technieken.

 

Elke 6 weken is er in de Fonkel sinds 2009 een officiële opening van een schilderijexpositie, die mede  dankzij de uitstekende medewerking van onze 2 vrijwilligers Martien van de Berkmortel en Henk van Lieshout tot stand komt. Beide heren verrichten nu al 8 jaar heel goed werk dat blijkt uit het resultaat, want ook dit jaar is de belangstelling om te exposeren erg groot. De Fonkel biedt de creatieve hobbyisten de mogelijkheid om hun werken via deze expositie aan de buitenwereld te tonen.

 

De opening van deze speciale expositie is Vrijdag 19 mei a.s. om 20.00 uur in de ontmoetingsruimte van de Fonkel, waar wij u graag voor uitnodigen en hieronder kunt u lezen wat “Beginstation: Art of Waste” precies inhoudt. Koffie en thee staat zoals altijd voor u klaar. De expositie is dagelijks te bezichtigen op de bovenverdieping van de Fonkel tijdens de openingsuren van 9.00 tot 17.00 uur. Er is een lift aanwezig.

 

Afval verwerken in kunst

Art of Waste is onderdeel van stichting Het Beginstation. Het is een project waarbij we lokaal afval verwerken in kunst. Met Art of Waste willen we on- nodige verspilling tegengaan en geven we een tweede leven aan materialen dat anders afval zou worden.

 

Expositie kunst gemaakt van afval

 

Daarnaast heeft Art of Waste ook als doel om mensen, met een achterstand of een beperking, de kans te geven zich te kunnen ontwikkelen en waardevol te zijn. Met Art of Waste hoopt het Beginstation een bijdrage te leveren, waarin iedereen zijn of haar steentje kan bijdragen in een duurzame economie vol met mooie en bijzondere kunst. Art of Waste wil positiviteit naar de mensen overbrengen. Vandaar ook het motto: “Maak van afval een kunstwerk

 

Expositie schilderijen in gemengde technieken

 

Voor meer informatie kijk op artofwaste.nl
Tel. 06-13992761
Geplaatst

in

,

door

Meer van Het Beginstation