Home » Nieuws » Een gerecycled schort

Een gerecycled schort

Bij het Beginstation is duurzaamheid hoog in het vaandel en zijn we tegen verspilling. Ook vinden wij het belangrijk dat talent niet verspild wordt. Het Beginstation biedt iedereen daarom ook de kans om creatief te zijn en nieuwe duurzame concepten te bedenken.

Nieuwe kansen
Ronald is via het UWV bij het Beginstation terecht gekomen en daardoor heeft het Beginstation er nu een fantastische vrijwilliger bij. Ronald was vanaf zijn eerste dag meteen bereid om een nieuw en duurzaam concept te bedenken. In de werkplaats lagen al een geruime tijd stukken leer.

Oud leer
Ronald ging op zoek naar wat je met oud leer kan maken. Al snel kwam hij erachter dat er weinig van te maken is. Ronald stopte niet na het verzamelen van deze informatie, maar ging bedenken wat hij er wel mee kon maken. Hij bedacht een mooi schort van leer en andere restmateriaal zoals oude binnenbanden van fietsen. Het was even puzzelen, maar hij heeft er een mooi resultaat van gemaakt. Naast het werken in de werkplaats heeft hij samen met stagiaires een handleiding gemaakt, om te zorgen dat iedereen het schort kan maken. De handleiding is af en Ronald is trots op zijn eindresultaat.


Geplaatst

in

door

Meer van Het Beginstation