Home » Nieuws » Diversity Day 2019

Diversity Day 2019

Op 1 oktober was het dan zo ver: Diversity Day 2019 kon beginnen! Hier hebben wij natuurlijk ook onze bijdrage aan geleverd. Dit hebben we gedaan door een gezamenlijk ontbijt te organiseren waarbij mensen van buiten onze organisatie ook welkom waren. Zij konden praten met de werknemers over wat zij vinden van diversiteit op de werkvloer. Daarnaast was iedereen van het bedrijf aanwezig. Het was een erg gezellig ontbijt waarbij mensen de kans hebben gekregen om elkaar nog beter te leren kennen en waarbij de diversiteit bij ons naar voren kwam.

Diversity Day

Diversity day is een dag, georganiseerd door ‘Diversiteit in Bedrijf’, waarmee ze diversiteit op de werkvloer willen stimuleren.

Pas wanneer je jezelf bent, kun je je talenten optimaal benutten. Niet alleen op je werk, maar overal en altijd. Als er ruimte is voor de ander, kan iedereen een unieke bijdrage leveren. Zo vormen we samen een sterk geheel.

Bron

Diversiteit in Bedrijf

Diversiteit in Bedrijf is een organisatie die de diversiteit binnen het bedrijfsleven stimuleert. Dit doen ze door middel van het uitreiken van awards, het Charter Diversiteit en dagen zoals deze.

Diversiteit binnen het bedrijfsleven is erg belangrijk en heeft veel positieve aspecten. Door mensen van verschillende culturen en achtergronden samen te brengen ontstaan de beste ideeën, projecten en producten. Dit komt door de vele verschillende invalshoeken die je krijgt met meer diversiteit.

Diversiteit bij het Beginstation

Ook wij houden ons erg bezig met diversiteit op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat diversiteit er juist voor zorgt dat je meer van elkaar kan leren. Zo proberen we mensen met verschillende leeftijden, culturen en achtergronden aan elkaar te koppelen voor de beste leermogelijkheden en de beste uitkomsten van projecten.

Ook zijn wij erg trots dat wij dit jaar de ‘Award Diversiteit in Bedrijf 2019’ in de categorie mkb hebben mogen ontvangen. De prijs hiervoor waren foto’s, gemaakt door oud nieuwslezeres Sacha de Boer, die de diversiteit binnen onze organisatie uitstralen.


Geplaatst

in

door

Meer van Het Beginstation