Home » Nieuws » Dat schept een echte band

Dat schept een echte band

Vrijdag 15 maart is het Beginstation zonder aankondiging naar het stadskantoor van Helmond gegaan. Dit met als doel om naamsbekendheid te creëren voor de stichting. “We wilde als ludieke stunt met een volgeladen fietskar, banners, oude fietsbanden en een ‘bats’ het stadskantoor binnenstappen” vertelde Serge Kornuyt. De boodschap van de actie was: ’Dat schept een echte band’. Hiermee laten we zien dat we bij het Beginstation veel waarde hechten aan het bouwen van een goede band. Elkaar helpen.

Verbinden
We proberen mensen, met wat voor achtergrond dan ook, een fijne werkplek te geven en hun plek (terug) te vinden op de arbeidsmarkt. Samen komen we verder. Een band scheppen doe je samen en bij het Beginstation proberen we elkaar zo goed mogelijk te helpen, zowel sociaal als op werkgebied.

Veel reacties
Er zijn veel reacties geweest op de stunt met de fietskar. De baliemedewerker was in eerste instantie ook verbaasd maar vond het uiteindelijk een leuke actie. De Fietskar staat nog altijd bij het stadskantoor. Hopelijk zolang mogelijk natuurlijk!


Geplaatst

in

door

Meer van Het Beginstation