Dank aan Tim voor zijn Bijdrage

Met trots nemen we afscheid van Tim, onze bijzondere stagiair, die met zijn creativiteit en leergierigheid onze grafische/marketingafdeling heeft versterkt. Dank je wel, Tim, voor je waardevolle bijdrage tijdens je stageperiode.

Tim heeft zich onderscheiden door zijn enthousiasme en zijn bereidheid om nieuwe vaardigheden aan te leren. Gedurende zijn tijd bij ons heeft hij ons team ondersteund bij verschillende projecten, waarbij zijn talent en passie voor grafisch ontwerp duidelijk naar voren kwamen.

Een van de meest opmerkelijke bijdragen van Tim was zijn werk aan een video game, waarbij hij geanimeerde afvalmonsters heeft gecreëerd in Photoshop. Dit project stond in het teken van bewustwording voor duurzaamheid en de circulaire economie, en Tim heeft hier met zijn unieke ontwerpen een significante impact weten te maken.

Bovendien heeft Tim de basis van Illustrator onder de knie gekregen en heeft hij een bijzonder ontwerp gemaakt: de ”beginstation trein”. Dit ontwerp illustreert niet alleen zijn creativiteit, maar ook zijn vermogen om concepten om te zetten in visueel aantrekkelijke en betekenisvolle ontwerpen.

Daarnaast heeft hij ondersteunt bij het fotograferen van fietsen, hier heeft hij om leren gaan met een spiegelreflex camera.

Dank je wel, Tim, voor je inzet, je creativiteit en je positieve energie. We wensen je succes met nieuwe uitdagingen in jou loopbaan.

Intresse? Neem contact op: