Onze Missie bij Het Beginstation op de Dag van de Arbeid

Bij Het Beginstation omarmen we de Dag van de Arbeid met een missie om individuen met een afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen en te begeleiden naar nieuwe mogelijkheden. Onze focus ligt op het bieden van diverse trajecten, waarbij we nauwlettend kijken naar individuele behoeften en ontwikkelingspotentieel. Met verschillende afdelingen bieden we waardevolle ervaring en empowerment aan degenen die streven naar professionele groei en zelfvertrouwen. Ontdek hoe onze afdelingen, zoals Marketing & Design, Digitale Technologie en Het Fietsenstation, een verschil maken in het leven van onze deelnemers.

Marketing & Design

Onze Marketing & Design afdeling fungeert als het creatieve hart van onze organisatie. Hier streven we naar het versterken van onze merkidentiteit en het bereiken van onze doelgroepen door middel van strategische en esthetische benaderingen.

Taken en Verantwoordelijkheden:

 • Social Media Management: We plannen, creëren en beheren content voor diverse sociale mediaplatforms om ons publiek te bereiken.
 • Google Advertenties Beheer: Onze expertise omvat het opzetten, monitoren en optimaliseren van Google Ads-campagnes.
 • Website SEO Optimalisatie: Door middel van zoekwoordonderzoek en concurrentieanalyse streven we naar een verbeterde online zichtbaarheid.
 • Grafisch Ontwerp: We ontwerpen diverse visuele uitingen voor zowel online als offline gebruik, waardoor onze boodschap krachtiger wordt overgebracht.

Digitale Technologie

Onze Digitale Technologie Afdeling staat aan de voorhoede van technische innovatie binnen Het Beginstation. Hier ontwikkelen we software voor verschillende projecten en websites, met een focus op het voldoen aan de behoeften van onze klanten door geavanceerde oplossingen te bieden.

Functies en Verantwoordelijkheden:

 • Softwareontwikkeling: We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerkwebsites en -applicaties met behulp van diverse programmeertalen.
 • Systeembeheer: Onze verantwoordelijkheden omvatten het beheer van IT-infrastructuur en -systemen om optimale prestaties te garanderen.
 • Hardware Integratie: We verkennen mogelijkheden met verschillende hardware, waaronder Raspberry Pi en SARA Robotics, om innovatieve projecten te realiseren.

Vormgeving & Fotografie

Ons Vormgeving & Fotografie Team werkt nauw samen met de Design Afdeling om onze boodschap te versterken via creatieve visuele oplossingen.

Taken en Verantwoordelijkheden:

 • Fotografie: We leggen inspirerende beelden vast voor gebruik in verschillende marketingmaterialen.
 • Vormgeving: Ons team bedenkt en voert innovatieve ontwerpen uit die onze merkidentiteit versterken.

Fietstechniek

Taken en Verantwoordelijkheden:

Bij Het Fietsenstation zetten we ons in voor duurzaamheid door gebruikte fietsen nieuw leven in te blazen. Elk ongebruikt rijwiel verdient een tweede kans, en wij streven ernaar om dit te realiseren door middel van technische kennis en creatieve oplossingen.

 • Fietsreparatie en Onderhoud: We herstellen en onderhouden gebruikte fietsen om ze weer in optimale staat te brengen.
 • Reiniging en Opfrissing: Ons team zorgt voor een grondige reiniging en opfrissing van elke fiets.
 • Herproductie en Assemblage: We assembleren gereviseerde fietsen, waardoor ze weer klaar zijn voor gebruik.

Over ons

Intresse? Neem contact op: