Dag van de 1000 voordelen op 19 maart 2020
Home » Nieuws » Dag van de 1000 Voorbeelden 2020 (en aanmelden hiervoor)

Dag van de 1000 Voorbeelden 2020 (en aanmelden hiervoor)

Op 19 maart 2020 is het weer zover, de Dag van de 1000 Voorbeelden! Deze dag staat in het teken van werkgevers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij het Beginstation ben je als werkgever welkom om te praten over het in dienst hebben van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en je kan ook met deze mensen in gesprek gaan.

Dag van de 1000 voorbeelden

De Dag van de 1000 Voorbeelden is een initiatief van ‘Op naar de 100000 Banen’. Dit is een organisatie die zich inzet om de banenafspraak na te komen. In deze banenafspraak staat dat er in begin 2026 in totaal 125.000 banen moeten zijn bijgekomen voor mensen met een arbeidsbeperking. Van deze 125.000 banen moeten er 25.000 in de overheidssector worden gerealiseerd en 100.000 in de marktsector.

Inclusie bij het Beginstation

Bij het Beginstation houden we ons bezig met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en de circulaire economie. Deze mensen met een arbeidsbeperking houden zich bezig met circulaire projecten zodat zij werkervaring kunnen opdoen en daarmee bijdragen aan een betere wereld.

Zo hebben we hier een diverse groep mensen, denk hierbij aan: stagiairs, mensen in de dagbesteding, re-integranten die zich voorbereiden voor hun terugkeer op de arbeidsmarkt en vrijwilligers. Iedereen heeft een eigen verhaal en rugzakje, het is belangrijk om hier als werkgever rekening mee te houden.

Programma

Tijdens De dag van de Duizend Voorbeelden is er door het Beginstation een programma samengesteld. Hiervoor nodigen we graag alle werkgevers uit die meer willen weten over inclusie op de arbeidsmarkt of die zich hier al mee bezighouden.

We beginnen de dag met een presentatie over het Beginstation, inclusie op de werkvloer en welke voordelen dit heeft voor een werkgever en voor personen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Daarna kan iedereen een kijkje nemen bij het Beginstation, zodat de werkgevers kunnen zien hoe wij werken en waar wij ons zoal mee bezighouden.

Als laatste vindt er een lunch plaats met aaneensluitend wat tijd om onderling te netwerken. Hier kunnen de werkgevers in contact komen met onze werknemers. Zo kunnen de werkgevers de verhalen horen over hoe de werknemers het bij het Beginstation ervaren. Ook kunnen werkgevers met elkaar in contact komen om over dit onderwerp te praten.

– Presentatie 11.00 uur tot 11.30uur

– Kijkje nemen 11.30 uur tot 12.00 uur

– Lunch 12.00 uur tot 13.00 uur

– Netwerktijd 13.00 uur tot 14.00 uur

Aanmelden

Laat hieronder uw gegevens achter om u aan te melden voor De Dag van de 1000 Voorbeelden bij het Beginstation (wacht even tot de pagina opnieuw is geladen, pas dan is uw aanmelding verzonden):

[vfb id=22]

Geplaatst

in

door

Meer van Het Beginstation