Home » Nieuws » Charter diversiteit

Charter diversiteit

Het Charter Diversiteit.

op woensdag 21 juni tekenden 12 werkgevers het Charter Diversiteit tijdens een inspirerende bijeenkomst in de voormalig gevangenis De Lik in Utrecht. Met deze ondertekening kiezen deze wergevers voor meer diversiteit en een inclusief bedrijfsklimaat in hun bedrijf of organisatie. Het Charter Diversiteit telt nu inmiddels 92 ondertekenaars.

 

Tijdens deze bijeenkomst, gehost door Reclassering Nederland, tekenden de volgende bedrijven en organisaties het Charter: Atria, Driessen HRM, Facility Support, Innogy Essent, C.Kornuyt BV, MKB-Utrecht, Novartis Pharma BV, Reclassering Nederland, Tandheelkunde Groep Nederland BV, Werkgeversvereniging Banken, Women Inc. en Woonstad Rotterdam. Zij markeerden ieder tijdens de ondertekening van het Charter, de toegevoegde waarde van diversiteit voor hun organisatie.

 

Charter diversiteit - Kornuyt BV

 

Met ondertekening van het Charter Diversiteit zegt een werkgever toe een effectief diversiteitsbeleid te bevorderen via door de onderneming of organisatie zélf geformuleerde maatregelen, gekoppeld aan bedrijfseconomische doeleinden. Sjef van Gennip, de algemeen directeur van Reclassering Nederland en 1 van de sprekers op 21 juni zegt: “Het Charter Diversiteit geeft handvatten om de diversiteit te verhogen binnen Reclassering Nederland”.

 

Serge Kornuyt

 

Het Charter Diversiteit is een onderdeel van het project Diversiteit in bedrijf. Dit project ondersteunt werknemers en werkgevers in hun streven naar meer diversiteit in hun organisaties via het aanreiken van advies, netwerken en kennis. Hierdoor kunnen werkgevers hun resultaten verbeteren. Voor meer informatie: www.diversiteitinbedrijf.nl

 

Charter Groepsfoto

 

Op de groepsfoto van links naar rechts:

 

Saskia Groenendijk, Assistant Supply Chain Novartis Pharma BV
Martin de Jong, HR Business Partner Innogy Essent
Ali Keles, CEO Tandheelkunde Groep Nederland BV
Els Verhagen, penningmeester Werkgeversvereniging Banken
Renée Römkens, directeur/bestuurder Atria
Sjef van Gennip, algemeen directeur Reclassering Nederland
Ton Vink, directeur Facility Support
Nienke Hagenbeek, manager Finance & Partnerships Women Inc.
Ad van Zutphen, directeur uitzenden en detacheren Driessen HRM
Ton Verschoor, manager personeel- en organisatieontwikkeling Woonstad Rotterdam
Irene van der Laan, bestuurslid MKB-Utrecht
Serge Kornuyt, algemeen manager C. Kornuyt BV

 

(foto: Dirk Hol)
Geplaatst

in

door

Meer van Het Beginstation