Home » Nieuws » Blue is the new black

Blue is the new black

De stagiaires van het Beginstation hebben vrijwillig een extra taak op zich genomen. Dit houdt in dat zij er voor zorgen dat het bedrijf meer naamsbekendheid krijgt. Samen hebben zij een brainstormsessie gehouden om een creatief idee te kunnen bedenken, hieruit bedachten de stagiaires dat het leuk zou zijn om een kleurrijke fiets te maken. Die fiets moet het Fietsenstation bekender maken en tegelijkertijd de nieuwe huisstijl presenteren.

Proces
Toen zij eenmaal hadden besloten hoe ze dit project wilde aanpakken, begonnen ze met het kiezen van de kleuren voor de fiets. Hiervoor is, samen met de grafische vormgevers, een ontwerp voor de fiets gemaakt. Vervolgens zijn ze begonnen met het spuiten van de handvatten, trappers en het zadel. Er was bewust voor gekozen om de fiets te verven in dezelfde kleur als het logo van het fietsenstation.

Doel
Het idee achter dit project is dat er op een leuke en creatieve manier aandacht getrokken wordt naar het Fietsenstation. Het plan is om deze fiets te plaatsen op een drukke plek middenin het centrum van Helmond. De bedoeling is om zoveel mogelijk mensen dit project te laten zien en hierdoor nieuwsgierigheid op te kunnen wekken bij de voorbijgangers.


Geplaatst

in

door

Meer van Het Beginstation