Home » Nieuws » Artikel Eindhovens Dagblad “Man met missie”

Artikel Eindhovens Dagblad “Man met missie”

Op donderdag 20 juni heeft Rob de Bruyn, redacteur van het Eindhovens Dagblad, een bezoekje gebracht aan het Beginstation. Hij heeft een rondleiding gehad en uitleg gekregen over onze organisatie.

Artikel

Hier is een prachtig artikel door naar voren gekomen.Dit artikel heeft als titel “Milieuminnend ondernemer Kornuyt zet de mens op één”. Deze titel is een perfecte omschrijving van waar het bij ons om draait!

In dit artikel komt onder meer naar voren over hoe het Beginstation is ontstaan, wie we allemaal helpen en wat we proberen te bereiken.

De mensen komen hier op de eerste plaats, niet geld

Als je het artikel graag zelf wilt lezen, deze staat in het Eindhovens Dagblad van 27 augustus 2019, of je kunt de (kortere) versie op de website van het Eindhovens Dagblad lezen.

Nieuws

De laatste tijd heeft het Beginstation vaker van positieve aandacht in kranten mogen genieten en zijn we zelfs in de prijzen gevallen! Zo wonnen we de Award Diversiteit in Bedrijf 2019 in de categorie mkb en daarmee een prachtige foto die gemaakt werd door niemand minder dan Sacha de Boer. Daarnaast werd er ook een artikel over ons geschreven voor Indebuurt Helmond.

 


Geplaatst

in

door

Meer van Het Beginstation