Home » Nieuws » Het Beginstation Verbindt Helmond op World Cleanup Day – Vrijdag 20 September!

Het Beginstation Verbindt Helmond op World Cleanup Day – Vrijdag 20 September!

Op vrijdag 20 september is het weer zover: World Cleanup Day! Een dag waarop mensen wereldwijd in actie komen voor een schonere planeet. Ook wij van Het Beginstation doen mee en nodigen jou uit om samen met ons het stationsgebied van Helmond een opfrisbeurt te geven!

Wat gaan we doen?

Tijdens World Cleanup Day gaan we niet alleen fysiek afval opruimen in het stationsgebied van Helmond, maar voeren we ook een digitale opschoonactie uit in ons kantoor. We willen hiermee laten zien dat er op verschillende manieren bijgedragen kan worden aan een schonere en duurzamere omgeving, van het opruimen van plastic en blikjes tot het verwijderen van digitale rommel die onnodig energie verbruikt.

Alles weten over Worldcleanupday?

Sinds 2018 is World Cleanup Day uitgegroeid tot de grootste burgerbeweging in de geschiedenis van de mensheid. Het verenigt 211 landen en gebieden – wat 95% van de door de VN geregistreerde landen omvat – en brengt 91 miljoen vrijwilligers samen, gelijk aan 1,1% van de wereldbevolking. Allemaal met één doel: een schonere planeet creëren.

Doe mee en maak Helmond schoner!

Bij Het Beginstation zetten we ons met een divers en toegewijd team in om World Cleanup Day tot een succes te maken. Met de hulp van vrijwilligers, stagiaires, en deelnemers uit re-integratie- en dagbestedingstrajecten, bundelen we onze krachten om samen bij te dragen aan een schoner Helmond. Iedereen draagt op zijn eigen manier bij, en juist die diversiteit maakt ons team zo sterk en uniek. We geloven dat we door deze samenwerking niet alleen het stationsgebied schoner kunnen maken, maar ook de verbinding tussen mensen kunnen versterken.

Kom in actie op vrijdag 20 september, maak het verschil, en help ons Helmond schoner te maken!


Geplaatst

in

,

door

Meer van Het Beginstation